17.03.2018


Картинки по запросу день святого патрика картинки

17 БЕРЕЗНЯ КОЖНОГО РОКУ У БІЛЬШОСТІ КУТОЧКІВ СВІТУ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ СВЯТОГО ПАТРИКА!


Картинки по запросу святой патрик картинки

17 березня - день пам'яті покровителя Ірландії, святого Патрика (St. Patrick's Day). Святий Патрик, за переказами, приніс християнство на язичницький острів і вигнав усіх змій. На його честь влаштовується парад з піснями і танцями.
17 березня - свято не тільки ірландського святого, але і ірландської душі!
Картинки по запросу символы ирландии фото

Це свято переросло національні межі і стало свого роду міжнародним днем ​​Ірландії. У різних містах світу - в Нью-Йорку, Буенос-Айресі, Мельбурні святкують день святого Патрика. Яскраві паради і гуляння людей, одягнених в зелене (національний колір Ірландії) помітні всюди, де проживають ірландці. У петлиці в цей день вдягають конюшину, символ Ірландії і удачі.

Картинки по запросу день святого патрика

АЛЕ, ЯКЩО ЗАМІСТЬ ГУЧНИХ ВЕЧІРОК ВИ ВІДДАЄТЕ ПЕРЕВАГУ СПОКІЙНОМУ СВЯТКУВАННЮ, ТОДІ ЧИТАЙТЕ КНИЖКИ ІРЛАНДСЬКИХ АВТОРІВ, ЯКІ ПРИНЕСЛИ ЇМ славу

Картинки по запросу книги зеленые картинки

КЛАЙВ СТЕЙПЛЗ ЛЬЮЇС 

"Хроніки Нарнії"

"Коли-небудь Ви станете досить дорослими, щоб знову прочитати казки".
К.С. Льюїс
Похожее изображение

Нарнія - казковий, чарівний, фантастичний світ! Ви відкриєте чарівну шафу у старому маєтку і потрапите в країну, де час йде зовсім по-іншому, де є королі, живуть незвичайні народи, де говорять тварини. "Хроніки Нарнії" - це казка спочатку для дітей, а в кінці для дорослих. Книга захоплює дух. Чарівна країна вже не відпустить тих, хто одного разу потрапив до неї на сторінках книги. Тож сідайте зручніше, робіть чай і мандруйте чарівним світом, створеним чудовим ірландським письменником. 

Да прибуде з вами Аслан!

Картинки по запросу хроніки нарнії

А також дивіться масштабні екранізації!


Оскар Уайльд 

"Портрет Доріана Грея"


Краса незаперечна. Вона має вище право на владу і робить царями тих, хто нею володіє.
"Портрет Доріана Грея"

Картинки по запросу оскар уайльд портрет доріана грея

Цей роман варто прочитати кожному! 

Надзвичайно вродливий юнак Доріан Грей продає душу дияволу, жертвуючи нею в ім'я молодості і краси. Але все виявилося не так просто: насолода, що стала самоціллю, принесла не радість, а муки. 

Портрет старів і потворнішав, а Доріан залишався сліпучо гарним і молодим. Але що значить гарна оболонка, якщо душа належить темряві? Краса, позбавлена душі, стає потворною!

Дивіться сучасну екранізацію!

"Доріан Грей" (2009)

Абрахам "Брем" Стокер

"Дракула"

Це річ видатна і невичерпна
О. Блок
Картинки по запросу брем стокер дракула


Моторошна історія, яка подарувала натхнення багатьом письменникам!
У невеличке містечко на півночі Румунії в родовий замок графа Дракули їде Джонатан Харкер. Але чому ж усі, хто довідується, куди він направляється, жахаються? Чому намагаються відмовити його відвідувати замок? Чому дивляться на Харкера з жалістю й покладають на нього хрест? Може, тому що сьогодні — переддень святого Георгія і вночі, коли годинник вдарить північ, безперешкодно запанує все зло світу?

Роман, що витримав безліч екранізацій!


Бернард Шоу

"Пігмаліон"

Картинки по запросу бернард шоу пігмаліон

Книга вас і насмішить, і плакати змусить, ви будете переживати за Елайзу, говорити, який же дурень цей професор, думати чим же закінчиться весь цей непередбачуваний сумбур ... Тут і любов! І пристрасть! Тут всі емоціі, які тільки можна пережити, читаючи цю прекрасну книгу!
І фільм подивитися варто! Це той випадок, коли фільм анітрохи не поступається книзі.

ЧИТАЙТЕ ЦІКАВІ КНИЖКИ ТА ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КУЛЬТУРНОГО НАДБАННЯ КЕЛЬТСЬКОГО НАРОДУ!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...